Замов телефонний звінок
Або наберіть нас
+3 (098) 932 82 32
ми не передаємо нікому ваші дані
Click to order
Total: 
Your Name
Your Phone

Гарний кава-брейк

Кава-брейк, або коротка перерва на каву, – це час, коли учасники ділових заходів мають час відпочити та розслабитись. Ця традиція прийшла до нас з Америки, де в далекому 1936-му році місцеві виробники кави розпочали масову кампанію, спрямовану на збільшення рівня споживання кави. Таким чином, з'явився популярний нині термін coffee break.
В наш час кава-брейк перетворився на обов'язкову складову будь-якого ділового заходу. Це не просто прийом їжі, а нагода для неформального спілкування між учасниками зустрічі, що надзвичайно підвищує продуктивність роботи. Під час кава-брейку подають легкі закуски, випічку, холодні та гарячі напої і, звичайно, каву
Принципи організації
Перш за все, звернемо увагу на особивості, які притаманні сучасним кава-брейкам. Середня тривалість такого перепочинку складає від 15 до 40 хвилин.Під час великої зустрічі перерви на каву відбуваються кожні 2.5-3 години заради того, щоб учасники змогли відновити сили. Формат таких заходів є демократичним: на кава-брейки не запрошують офіціантів, всі гості обслуговують себе самостійно.

Плануючи організацію кава-брейку, потрібно одночасно враховувати багато факторів. Основними складовими такого заходу є місце проведення, меню (напої та закуски), посуда та обладнання і, нарешті, обслуговування. Крім того, не мешн важливо врахувати кількість гостей, правильно розрахувавши необхідні ресурси.

Кожен з цих пунктів потребує особливої уваги, адже якісно проведений кава-брейк не лише зробить зустріч більш продуктивною, а й залишить приємні враження про приймаючу організацію.

Українці – гостинна нація. Ми любимо приймати та щедро частувати людей, створюючи для них якомога комфортні умови. Підсумовуючи вищесказане, можна виділити найважливіші поради щодо організації кава-брейку, на які слід звернути особливу увагу.

1. Якісне проведення кава-брейку – це вільнийпростір та можливість якісного самообслуговування. Всі необхідні речі повинні бути зосередженими в одному місці, щоб гості не робили безліч зайвих рухів.

2. Меню є не менш важливим критерієм, адже перш за все кава-брейк створений для того, щоб мати змогу підкріпитися. Всі продукти мають бути якісно приготовані та засервіровані, по можливості треба враховувати особливості харчування учасників.

3. Сервіс теж справляє певне враження. Важливо те, щоб кава-брейк був організований вчасно та якісно.