Замов телефонний звінок
Або наберіть нас
+3 (098) 932 82 32
ми не передаємо нікому ваші дані
Click to order
Total: 
Your Name
Your Phone

Поради для організації фуршету

Слово фуршет з перекладі з французької означає «виделка». Це надзвичайно зручний та водночас вишуканий спосіб приймати гостей, витративши мінімум грошей та при цьому справивши гарне враження. Такий захід не потребує багато простору – його можна влаштувати як у маленькій кімнаті, так і у просторій залі. Філософію організації фуршету ми запозичили у французів, адже саме кулінарі з Франції почали розвивати мистецтво легких закусок, поступово перетворивши це в особливу культуру.
Фуршет – це ідеальний варіант для проведення незабутнього свята. Такий спосіб святкування підходить як для випускного вечора, дня народження та ділового заходу.

Принципи організації

Фуршет – це дійсно універсальний спосіб для будь-якого заходу. По-перше, така можливість стає в пригоді, коли місця мало, а гостей багато. По-друге, коли і гості, і приймаюча сторона обмежені в часі. І, нарешті, коли така подія організовується з метою спілкування, а не суто трапези. У більшості випадків для фуршетів використовують більш довгі та широкі столи, на які викладають посуд з мініатюрними закусками.

Головний аспект будь-якого фуршету – створити справжні кулінарні шедеври зі звичайних продуктів. Для вдалого заходу необхідно приготувати якомога більше різних закусок. Крім того, така їжа має бути максимально «зручною» завдяки наявності необхідної кількості столових приладів.

Не менш важлива частина – гарне оформлення столу. Фуршет є більш світським заходом, а отже про зовнішній вигляд потрібно подбати особливим чином. Бажано уникати традиційної нарізки з магазину та банальних фігурок з фруктів.

Декілька секретів наостанок

1. Важливо, щоб фуршетний стіл знаходився не занадто близько до стіни, але й не у самому центрі. Гості повинні мати змогу вільно переміщатись.

2. Оптимальним способом буде розкладати їжу ярусами. Не зайвим буде задекорувати стіл квітами або свічками.

3. Вибір напоїв стане відповідальним завданням. На столі мають бути присутні шампанське, вино, соки та мінеральна вода. Можлива подача більш алкогольних напоїв, але за наявності відповідної закуски.

4. Музичний супровід необхідно обирати ретельно. Оскільки гості будуть багато спілкуватися, музика не повинна заглушати їх розмови.

5. Приємним сюрпризом для гостей стане наявність фірмової страви від господаря фуршету, яку він буде подавати власноруч.